divendres, 29 de maig del 2009

manuel delgado a eivissa

avui en un altre ciber, dels etnics internacionals.... vinc de les jorandes de 'Nova ciutadanía' que ha organitzat l'ajuntament d'eivissa. avui he disfrutat amb la conferència de Manel Delgado,,,, recomano seguir el seu blog: el cor de les aparences. Ha posat a debat molts conceptes com els de inmigració (fins quan un és inmigrant? pk parlam d'inmigrants i creem regidories específiques si simplement volem normalitzar la situació) si volem integració perquè feim cursos de formació especifica per immigrants? no volem integració i normalitat, doncs els deixem en pau ja que són un més. perquè parlar de cutadania ni aquesta paraula exclou a molta gent, si no tens el passaport expanyol, t'explouen de molts drets, per tant a vegades no s'arriba ni al nivell de persona per a l'administració. la paraula immigrant no hauria d'existir, simplement extranger.

altres temes a debat l'espai públic, tu et pots apropiar d'ell però això no vol dir propietat, un banc no tel quedes per tu, simplement en fas un ús temporal.... o pk et demanen els papers pel carrer si el carrer és un espai lliure....

moltes idees a debat k toca endressar....

2 comentaris:

Nos Mojamos Tod@s ha dit...

VEIG QUE ET VA IMPRESSIONAR...

ha dit...

Un crak Manuel Delgado... cuando estudiaba antropología del arte con Alberto López Bargados (otro crak) estuve leyendo muchos de sus textos :)