diumenge, 7 de juny del 2009

birra fresca a l'illa petita...

Supòs k tothom o gairebé tothom l'ha vist, sí, l’anunci de cervesa de Formentera. Jo no l’havia vist fins avui, i ja n’havia sentit a parlar bé i malament a molta gent. Primer de tot, avis, a mi m’agrada.

Sí d’acord, que és ideal k només baixar del barco es lliga a dos súper ties (enveja pudent), i k es ideal tota la història,,, i k es refreguen amb fang quan està gairebé prohibit... i k ja no keden meharis....però t’entren unes ganes d’anar a formentera,,,, jo crec k l’han clavat, tant els de la birra com els de formentera,,, molta gent s’animarà aquest estiu,,,, guardeu-me una mitjana fresqueta k vinc!

3 comentaris:

Blog de J. Escandell ha dit...

A mi me da la sensación que al que se le ocurrió la idea vió la noche antes Lucía y el sexo. ¿Se pueden incluir en 30 segundos más topicazos sobre unas vacaciones en el mediterráneo?

Dorothy ha dit...

A jo també m'agrada. De fet, m'he passat tot el cap de setmana pensant "quines ganes d'anar a Formentera…" cada cop que he vist l'anunci. M'encanta la cançó, que no paro de cantar, i m'agraden tots els tòpics que hi apareixen (el forat i la carretera del Cap de Barbaria, el mercadet de la Mola dels diumenges, la festa a la platja, la casa de camp, l'avaria del mehari, les platges gairebé desertes…) excepte el dels banys de fang, que des de petita em fa fàstic perquè m'imaginava que era com els Pantans de la Tristesa de 'La història interminable' i que allà dins hi havia cavalls blancs en descomposició… Només d'escriure això que ja tenc ganes de Formentera i de cervesa…

Xacar ha dit...

A casa la canço va com l'aigua,(de cervesa a casa només en prec jo .... jeje), i quan tornem a Eivissa d'anar a Formentera no ens escapem.
No hi ha dubte de que quan arriba l'estiu sempre hi ha algú que l'encerta ben bé, tot i que els de la Damm ja n'han encertat més d'una.