dissabte, 27 de novembre de 2010

Programa Fira del Camp Eivissa i Formentera 2010

Dissabte 27
11.00 Inauguració de la fira al recinte firal.
13.00 - 15.00 Degustació de porc negre de Formentera i d'Eivissa a la barra degustació.
17.00 - 18.00 Conferència: 'Reserves marines de les Illes Balears', a càrrec d'Antoni M. Grau, cap del Servei de Recursos Marins del Govern.
18.00 - 19.00 Tast de Vins de la Terra de Eivissa. Elena Miragall.
18.00 - 20.00 Degustació de plats amb Peix Nostrum.
18.00 - 20.00 Animació: 'Els pescadors i els pescadors de llampuga', a càrrec de l'equip de promoció de Llavor.
19.00 -20.00 Conferència: 'Varietats locals: Extracció i Conservació de les teues Llavors', a càrrec de Josep Roselló Oltra, investigador de l'IVIA i membre de Llavors d'Ací.

Diumenge 28
11:30 - 13.30 Animació infantil: 'Estampació de samarretes de producte local', a càrrec de l'equip de promoció de Llavor.
12.00 -13.30 Xerrada i tast d'oli: 'L'oli d'Eivissa. Característiques i sabor '. Josep Ll. Joan, tècnic de qualitat agroalimentària del Consell.
12.30 - 14.30 Degustació de xai d'Eivissa.
16.00 - 17.00 Xerrada: 'El porc negre de Formentera i Eivissa', per Yolanda Menéndez, veterinària de la Federació Pitiüsa de Races Autòctones.
17.00 - 18.00 Xerrada i tast: 'La mel d'Eivissa. Característiques i tast ', a càrrec de Josep Lluís Joan, tècnic de qualitat agroalimentària del Consell Insular.

Dissabte 27 i diumenge 28
Exposició de fotografies de Joan Costa.
Campionat balear de coloms de raça i exposició de coloms missatgers

2 comentaris:

Javi B ha dit...

Oleeee!!! Un programa de festes sempre és una molt bona informació!

Javi B ha dit...

Vi i subrassada en donaràn veritat? jeje