dijous, 3 de febrer del 2011

I Jornades de Custòdia del Tertitori a Eivissa 2011


Els dies 18 i 19 de febrer de 2011 la ICTIB organitzarà les I Jornades de Custòdia del Territori a Eivissa que se celebraran al Consell Insular d’Eivissa.

Divendres, 18 de febrer a les 10:30h tindrà lloc al Consell Insular d’Eivissa el taller “La Custòdia del Territori, eina de gestió del patrimoni natural municipal”. El taller, destinat a personal de les administracions locals de medi ambient, agricultura i urbanisme, tractarà sobre l’aplicació de la custòdia del territori com a eina de gestió i promoció del patrimoni natural, cultural i paisatgístic.

Al capvespre, com a acte paral·lel, s’emetrà el documental d’opinió sobre els valors i la importància ecològica, etnològica, i econòmica de la zona humida de ses Feixes. Després de la projecció del vídeo, Amics de la Terra moderarà una taula rodona amb alguns dels protagonistes del vídeo. L’acte tindrà lloc al Club Diario de Ibiza a les 19:00h.

Dissabte, 19 de febrer, de 09:30 a 19:30h al Consell Insular d’Eivissa tindrà lloc la Jornada. S’explicarà què és la custòdia del territori i s’il·lustrarà amb experiències pràctiques la manera com es pot emprar la custòdia com a eina que permet compaginar la conservació amb l’activitat econòmica sostenible. Finalment, hi haurà una taula rodona sobre la manera com la custòdia del territori pot ser una eina de gestió útil a Eivissa.

Data: 18 i 19 de febrer de 2011

Lloc: Consell Insular d’Eivissa – Av. d’Espanya, 49 (Eivissa) i Club Diario de Ibiza (Av. de la Pau, s/n (Eivissa).

Preu (per al dia 19): 10€ – dinar inclòs.

Termini d’inscripció (per al dia 19): fins al 14 de febrer a info [arrova] ictib [punt] org

Ho organitza: ICTIB
Hi col·laboren: Govern de les Illes Balears, Consell Insular d’Eivissa, i Obra Social de Sa Nostra.

Programa (pdf).