divendres, 3 de febrer de 2012

Segona conferència Cicle “Cultura en acció” - Transformacions del fet cultural - Platoniq - 2 de febrer de 2012La GCIB (Associació de gestors culturals de les Illes Balears )  presenta la 2ª conferència del cicle de conferències “Cultura en acció, transformacions del fet cultural” que es va celebrer el 2 de febrer de 2012 al Club Diario de Mallorca.
El Cicle de conferències és una proposta en la que diferents ponents exposaran els nous models a seguir per encarar el present i futur de la cultura, en altres casos, parlaran de les diferents experiències que ja s’estan treballant cap a aquesta via, aportant noves visions de treball en el canviant món de la Gestió Cultural. El cicle consta de 4 ponències que es realitzaran de  l’octubre de 2011 fins el maig del 2012.
Per la 2ª conferència comptem amb Platoniq, una organització en la qual interactuen professionals de la cultura i desenvolupadors de software. La unió de Cultura i Tecnologies de la Informació i la Comunicació és la seva principal característica catalitzadora per a crear innovació.