dilluns, 13 d’octubre del 2008

estic aburrit del Facebook


Hem vaig inscriure al Facebook, eina d’internet per crec xarxa social i compartir informació. En poques setmanes ja m’he afarta, em donaré de baixa. Com tot a la vida té coses bones i d’altres dolentes, però no li acabo de trobar el gust. Amplies la xarxa de contactes, però contactes amb gent que fa anys que no veus, però si no ho fas potser és perquè no ho has volgut. Et troba gent que et coneix de vista, però no vols res més enllà. Veus fotografies d’amics d’amics d’amics que l’altre nit van sortir de festa i veus com anaven de borratxos o veus com una amiga de l’insti es petoneja amb un k suposem que és la nova parella. Té la part positiva que és crear grups amb gent que té interessos comuns i poder departir i compartir informació així com una relació ràpida amb amistats. Cadascú controla el que vol fer amb la seua intimitat, si un penja segons què a la web ja sap que està exposat a que ho vegi molta gent, per tant, és lliure de mostrar. El que no entenc és perquè acceptar amistats a les que no els hi diràs ni una paraula mai.

Visca la xarxa!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Homeee per fi algú que pensa com jo!!!

Tothom que conec està d'allò més emocionat amb el facebook, i la veritat és que no sé perquè. Jo em vaig fer un per no sentir més els meus amics, però la veritat és que no hi entro mai, no sé, no veig que té d'interessant :s.

Blog de J. Escandell ha dit...

Estic totalment d'acord. Li veig molts més inconvenients que avantatges a això del Facebook. He estat temptat a obrir-me un compte però em fa por, crec que no ho faré. Jo ni he vist Titanic, ni el Señor de los Anillos, no he anat ni penso anar a veure Hoy no me puedo levantar, no m'he llegit el Codigo da Vinci, no he vist ni un capítol de Perdidos, no tinc messenger, només utilitzo el mòbil per cridar, no tinc Play, no sé per a què cony serveix un Iphone... i segueixo aquí tan feliz y campante. Però això sí, fa dos dies que m'he fet un blog, així que ja us esteu ficant tots. Tu el primer Jordi que tens un mòbil 3G que et cagues!