divendres, 6 de febrer del 2009

MoLa 4 FebReR 2009


picau a la imatge per veure el mola d'aquesta setmana... entre altres, hi ha un reportatge den Xicu Lluy sobre "els perifèrics"... pels que no coneixeu el barri de ses Figueretes d'Eivissa

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Osti, com es nota que aquest Nadal he estat una mica despistada...no havia vist aquest Mola...quina il·lu que parlin des meu barri! La veritat és que els de Figueretes som els vileros outsiders, a mig camí entre Vila i Es viver.
La veritat és que temes nacionalistes apart -Figueretes s'omple de banderes espanyoles gegants quan juga la selecció d'aquest país- és un barri que està molt bé: trobes de tot, no està tan lluny del centre com pareix i tampoc hi ha tanta delinqüència com sa gent es pensa. Hi ha molta prostitució, sí, i segurament som es barri vilero amb més immigració, però la veritat és que en 24 anys mai he tingut cap problema en aquest sentit.

Puntdvista ha dit...

és un barri sempre en constant canvi, en pocs anys ha canviat molt la població i el que queda. realment la gent d'eivissa no va a figueretes per res. jo s'altre dia m'hi vaig passejar i les tarrasses plenes d'homes marroquins em va recordar caminar per les ciutats del marroc. cal aprofitar aquesta diversitat! salut eivi!