dimarts, 25 de gener del 2011

Art i literatura - Dels inicis de la modernitat a les primeres avantguardes - Helena Alvarado - Eivissa


El perquè de les avantguardes de l’art i la literatura

Com s’ha passat d’un art més clàssic a les avantguardes? Termini d’inscipcions per al curs d'art i literatura a Eivissa finalitza el 25 de gener.

Com s’ha passat d’un art més clàssic a les avantguardes? Què o qui va potenciar aquest canvi? Aquestes són algunes de les preguntes que es respondran al curs “Art i literatura. Dels inicis de la modernitat a les primeres avantguardes”, que es durà a terme a la seu de la UIB a Eivissa.

Les aportacions més significatives

El curs tractarà la relació que s’estableix entre la literatura i les arts plàstiques, tot centrant-se en aquelles figures, obres i/o moviments que han anat configurant les llavors de la modernitat, fins a arribar a l’eclosió de les primeres avantguardes. Les classes, que tendran una durada de l’1 de febrer al 22 de març, estaran impartides per Helena Alvarado i Esteve, catedràtica de llengua i literatura i professora de la UIB. Alvarado és autora de diverses publicacions acadèmiques i artístiques. El preu del curs és de 30 euros per als clients de “SA NOSTRA” i de 60 per a la resta d’alumnes.

Més informació: 971 305 239