dimecres, 9 de novembre del 2016

Presentació del nou llibre de poesia den Toni Roca: La zona zebra, el rellotge verd

La poesia d'Eivissa no s'atura. Bernat Joan va fer una gran xerrada esbocinant al detall la poesia inclassificable de Toni Roca Pineda. En Julio Herranz Benito va descriure la figura del poeta amic, i n'Angels Escandell va recitar amb energia uns poemes de la dona zebra. 

Durant l'acte es va projectar 'Las chicas de la Cruz Roja' i en Toni va acabar cantant, si cantant una dels caçons de la pel·lícula. Singular i rocambolesc. Gràcies Editorial Mediterrània Eivissa per seguir treballant a contracorrent i a la Biblioteca Municipal d'Eivissa per programar cultura!

Notícia del Diario de Ibiza: http://www.diariodeibiza.es/cultura/2016/11/08/toni-roca-presenta-nuevo-poemario/877315.html




Foto de Vicent Marí per Diario de Ibiza


Toni Roca pasa del erotismo al amor en 'La dona zebra, el rellotge verd'  -  Diario de Ibiza


'La dona zebra, el rellotge verd' es un poemario con historia que Roca resume así: «Un día vi a una mujer muy guapa, vestida como una cebra, o una cebra vestida de mujer, un misterio que deberá desentrañar el lector. Esta mujer-cebra me regaló un reloj verde –que ya no funciona, aunque ella sigue funcionando a tope– y pensé que ya tenía un título para un libro de poemas y a partir de aquí empecé a desarrollar mis fantasías, mis delirios y mis sueños imposibles».