dimarts, 29 de desembre del 2009

la cosa s'acaba

No sé cap a on va el bloc, estic un poc perdut, ja he tingut vàries crisis creatives, especialment aquest any que s'acaba. No sé si té sentit, ara ja s'ha convertit en una agenda cultural, i per això ja tenim laRrevis i l'Agenda Pitiüsa des diari, i d'altres. Per tant, no sé si té sentit continuar per aquí.

Em prenc uns dies per pensar cap a on ha d'anar el bloc, per tant, que millor que desitjar-vos una bona entrada al 2010, any nou, any d'esperances, endavant!


,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,2010,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!!!

8 comentaris:

Nos Mojamos Tod@s ha dit...

Mira cap els inicis i valora el camí recorregut, potser descobriràs la resposta!! el camí sempre te fases, pero sempre es pot canviar, no te perque desapareixer.
Bon inici d´any.
Helen.

Eivipop ha dit...

Osti Jordi, ara que torno jo, marxes tu... bé, tot qui té crisi creativa és perquè encara té molt a dir...només li cal trobar noves vies...Molta sort i bon any!

Dorothy ha dit...

A jo m'agrada quan expliques coses del dia a dia...

Puntdvista ha dit...

gràcies amics!

javiescandell ha dit...

Cadascun ocupa el seu lloc. I Puntdvista té el seu.
Per a mi, s'ha convertit en una referència, no només pels que resideixen a Eivissa, sinó també pels que vivim fora i ens volem enterar, de primera mà i amb independència, del que es cou a la illa.
Seria una llàstima no llegir més puntsdvista, i com han dit més amunt, segur que queden moltes coses per contar.
Així que endavant!!!!

Anònim ha dit...

Sa teua Opinio ens Interessa!!!

xacar ha dit...

A mi em va molt bé per fullejar el Mola i a més llegint el que hi poses em dona la sensació que estem en contacte malgrat la distància.
Tanmateix tu decideixes .... cadascú sap el que li cal en cada moment.

Puntdvista ha dit...

gràcies pels vostres comentaris!!!!